Pentru produsele din grupa cartuse laser, cartuse inkjet, cartuse repalcement, cerneala , garantia este nelimitata pentru produsele sigilate. Dupa desigilare, garantia produselor din aceste grupe va fi de 6 luni de la desigilare.
Pentru produsele din grupa cilindri sau alte accesorii pentru cartuse, garantia este de 12 luni de la data vanzarii.

Pentru chip-uri,  garantia acordata este de 3 luni de la data vanzarii.

Nu beneficiaza de garantie/retur produsele care nu functioneaza din cauza instalarii ultimei versiuni de firmware pe echipament si acesta nu recunoaste cartusele compatibile

Totodata nu beneficiaza de garantie/retur produsele HP pentru echipamentele incluse in programul HP +

 
Garantia produselor achizitionate se acorda in conformitate cu legile in vigoare la data cumpararii produselor. Drepturile consumatorului sunt conforme cu prevederile legilor O.G. 21/1992 si Legea 449/2003 actualizate.
 
Asigurarea garantiei se face gratuit . Garantia acordata produselor nu presupune operatiunile de curatire sau asistenta tehnica, cu exceptia cazurilor in care este precizat acest lucru intr-un contract de service separate.
 
 Prezentul document atesta ca produsul achizitionat beneficiaza de garantie si service in conditiile respectarii regulilor de instalare, utilizare, manipulare si transport prevazute in manualul produsului. In timpul perioadei de garantie producatorul isi rezerva dreptul de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect. 
Nu se acorda garantie pentru defectiunile aparute ca urmare a manipularii defectuoase, lovirii produselor, accidentelor, umiditatii excesive din incapere, ventilatiei necorespunzatoare, obiectelor straine intrate in echipament, lichidelor, greselilor de instalare, interventiilor neautorizate asupra produselor
Produsele software preinstalate nu fac obiectul acestui certificat de garantie. 
 
Obligatiile beneficiarului:
Beneficiarul are obligatia sa respecte instructiunile de utilizare a echipamentelor, conform indicatiilor tehnice date de vanzator ( daca este cazul).
Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea copiei dupa factura de achizitie,a unei poze cu defectul reclamat (pagina de test) si o poza cu etichetele de lot de pe cartus  precum si de o mentionare scrisa a defectului constatat. Recomandam ca produsul sa fie insotit si de ambalajul original, pentru a asigura integritatea produsului in timpul transportului. Produsele fara etichete intacte sau cu defecte cauzate de manipulare sau stocare defectuoase, cum ar fi, dar fara a se limita la urmatoarele: crapaturi, sparturi, elemente torsionate desprinse sau lipsa, urme de inundatie, etc, vor fi refuzate la receptia in vederea acordarii garantiei.
 
Data inceperii acordarii garantiei este aceeasi cu data emiterii facturii fiscale(verso).
 
 
Declaratie de conformitate
Noi, Tex Marketing & Sales SRL, cu sediul in Corunca 391 a/1 , Jud. Mures, cod fiscal ro34390765 , J26/397/2015 35/1493/2014 asiguram, garantam si declaram pe propia raspundere, conform prevederilor art. 5 din Hotararea Guvernului nr. 1.022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele mentionate pe factura (verso), la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu: H.G. 448/2005 si H.G. 786/1996, modificata si completata prin Legea 37/2002.